Trencar el somriure del porc
en dos, treure-li les galtes
rodonetes i salpebrar-les.
Deixar-les una estoneta a l'aire
lliure perquè s'enlairin els
mals pensaments del bestiar.
Preparar els trossos grossos
amb cervesa bona, seguint
minuciosament la recepta
rebuda. No beure massa de les
ampolles obertes perquè no es
malgastin les galtes a la cocció.
Invitar fills i amics, preferentment
d'una coral de poble, calculant dues
galtes per cada comensal. Bon profit!
***
Casser en deux le sourire du porc,
lui retirer chacune des deux joues
rondelettes, les saler et les poivrer.
Les laisser un petit moment à l'air
libre pour que s'envolent les
mauvaises pensées animales.
Préparer les gros morceaux
avec de la bonne bière, en suivant
minutieusement la recette
reçue. Ne pas trop boire des
bouteilles ouvertes, au risque de
gâter les joues à la cuisson.
Inviter enfants et amis, de préférence
d'une chorale de village, en calculant
deux joues par invité. Bon appétit !
https://robabruta.blogspot.com/2018/09/janet-de-galtes-de-porc-la-cervesa-dia.html?m=1